ZABAVA ZAGARANTIRANA

Donosimo novi vrući ulomak iz hit knjige 'U tebi'

19.04.2013 u 11:01

Bionic
Reading

Prelijep, bogat i moćan, Gideon Cross je san svake žene. Samo Eva može otkriti mračnu tajnu iz njegove prošlosti, ona je jedina koja ga može osloboditi. Glad i potreba, plamteća žudnja koja raste sa svakim novim dodirom, potpuno ih je usisala u vrtlog međusobne ovisnosti. Kada su razdvojeni samo jedan dan, i Gideon i Eva osjećaju prazninu i ništavilo. Njihova ljubav opasna je i opsesivna, ali i spremna na najveću žrtvu koja može otjerati sve demone...

Sylvia Day američka je spisateljica ljubavnih romana. Njezina trilogija Crossfire jedan je od najuspješnijih serijala u žanru erotske fikcije ikada. Postavši u kratkom roku globalna književna senzacija, Crossfire je pokorio svjetsko izdavačko tržište.

Prvi roman trilogije Pred tobom, objavljen u izdanju Znanja, najbrže je prodana knjiga u posljednjih deset godina u izdavačkoj kući Penguin Books, a autorica Sylvia Day zauzela je prvo mjesto na popisu Amazonovih najpopularnijih autora. U izdanju Znanja 12. travnja stigao je i drugi dio te fascinantne trilogije - 'U tebi'.

Ulomak iz romana 'U tebi'

Lice mu poprimi napeti izraz. Stajao je ondje u odijelu i izgledao tako dotjerano i urbano, dok je istovremeno zračio divljom, grozničavom energijom. Kontrast između onog što sam vidjela i onog što sam osjećala potaknuo je moju žudnju. Bilo mi je drago što sam imala priliku posjedovati čovjeka koji se skrivao u tom odijelu. Svaki njegov zamamni, neukrotivi djelić.

Dizalo je stiglo i ušli smo u u kabinu. Uzbuđenje mi je prostrujilo venama. Došao je za mnom. To me strahovito napalilo. Zastenjala sam vidjevši da je gurnuo ključ dizala u kontrolnu ploču.

'Postoji li u New Yorku nešto što ti ne posjeduješ?'
U sekundi se našao na meni, s jednom rukom u mojoj kosi, a s drugom na stražnjici, dok su mu se usta stopila s mojima u grozničavu poljupcu. Nije gubio vrijeme, zabio mi je jezik u usta te duboko i snažno zaronio.

Zastenjala sam, primila ga oko struka i podigla se na prste da produbim kontakt. Zario mi je zube u donju usnu tolikom snagom da me zaboljelo.


'Misliš li da nas možeš dokrajčiti s nekoliko riječi? Za nas ne postoji kraj, Eva.'
Prislonio me uza zid kabine. Zarobilo me gotovo dva metra divljački napaljenog mužjaka.
'Nedostaješ mi', šapnula sam i zgrabila ga za stražnjicu te ga još snažnije povlačila na sebe.
Gideon je zastenjao. 'Anđele.'

Ljubio me dubokim, besramno očajničkim poljupcima od kojih su mi tijelom prolazili trnci.
'Kog vraga radiš?', dahtao je. 'Juriš uokolo, sve si živo uskomešala.'
'Imam viška slobodnog vremena«, uzvratila sam jednako zadihano, 'otkako sam napucala seronju od svog dečka.'

Zarežao je, kao pomahnitao od požude, a rukom mi je potezao kosu tako snažno da me boljelo.
'Ne možeš to popraviti jednim poljupcem ili seksom, Gideone. Ne ovaj put.' Bilo je tako teško pustiti ga da ode; gotovo nemoguće nakon što mi je tjednima bilo uskraćeno pravo i prilika da ga dodirnem. Trebala sam ga.

Tportal i nakladnička kuća Znanje čitateljima poklanja i drugi dio trilogije Crossfire, 'U tebi', koji je u prodaji od 12. travnja.