NOVA KOLEKCIJA BOUDOIRA

Domaće dizajnerice znaju kako se našaliti s ovisnošću o društvenim mrežama

23.05.2018 u 15:09

Bionic
Reading

Sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević predstavljaju prêt-à-porter kolekciju, satkanu od ženstvenih komada i neodoljivih impresionističkih printeva, što je prepoznatljiv rukopis brenda Boudoir. Kolekcija sadrži originalne tkanine, neobične 2D detalje i romantične volane od tila

Dizajnerice uspješno balansiraju između umjetničkog izričaja i prepoznatljivih couture elemenata koji se provlače i kroz prêt-à-porter kolekciju koja je izvanredan spoj prepoznatljive Boudoir estetike i nosivih silueta. Izuzetni materijali, krojevi, te vrhunska izrada samo su neki od razloga zašto se 'Boudoirke' ponose svojom kolekcijom koja je kompletno proizvedena u Hrvatskoj.

  • +9
Boudoir Izvor: Promo fotografije / Autor: Mladen Šarić

Boudoir kolekcija prezentira inspirativna fotografska priča koju je osmislio i snimio Mladen Šarić, kao sarkastična vizija današnje opsesije društvenim mrežama, gdje nas lajkovi i komentari polako pretvaraju u tašte 'narcise' željne pažnje.

Cijela ideja pretočena je u niz fotografija čija slojevitost nerijetko rezultira optičkim varkama, isto kao i na društvenim medijima gdje nije baš sve kako se čini.

Fotografije za Boudoir kolekciju snimljene su u suradnji s fotografom Mladenom Šarićem, te kompletnim timom: Milena Maršić, Salon Glamour (frizure),Tena Bašić (make-up), Ana Nikačević (styling), model Jelena Stanković (Colors Model Scouting), video Sanja Bistričić.