RUSTIKALNO I TOPLO

Dom zvijezde serije 'Kako sam upoznao vašu majku' uređen je po posljednjim trendovima u svijetu interijera

11.05.2020 u 23:21

Bionic
Reading

Rustiklani interijeri s naznakom tradicionalnih motiva u domu vladaju posljednjih mjeseci. Moderan dizajn na kratko je tako otišao u zaborav, a mnogi se okreću nekadašnjim dekorima. Upravo tako svoj je dom opremio glumac Jason Segel

U javnost su dospjele fotografije luksuznog doma zvijezde serije 'Kako sam upoznao vašu majku'. Glumac Jason Segel živi u nekretnini vrijednoj preko 2 milijuna dolara smještenoj u popularnoj losengeleškoj četverti Los Feliz.

Nekoliko kilometara zapadnije od popularnog Beverly Hillsa, mnogi bogataši svoje su vile izgradili u nešto manje poznatom Los Felizu.

Tamo se našla i rustikalna ljepotica iz 1920-ih, u kojoj sada živi slavni glumac. Interijer ove kuće koja se prostire na ukupno 250 kvadrata oduševljava na prvi pogled.

Drvene grede daju ovom domu posebnost i toplinu, a detaljima poput velikog tradicionalnog tepiha na sredini dobro osvijetljenog dnevnog boravka postignut je savršen balans između starog i novog.

Nešto moderniji namještaj sjajno se uklopio uz potpuno bijele zidove u svim prostorijama, a završni touch dali su rustikalni detalji.

Rakošno uređen eksterijer koji se prostire na nekoliko raznina daje poseban šarm ovom domu.

  • +4
Kuća Jasona Segela Izvor: Profimedia / Autor: Redfin / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia