MUČE IH CENTIMETRI

Dokazano: Muškarci su opsjednuti veličinom penisa

09.10.2013 u 16:17

Bionic
Reading

Zbog veličina penisa pate mnoge muškarci, čak i kada se mogu pohvaliti brojnim centimetrima

Mnogi su muškarci zabrinuti zbog veličine svojega penisa, ali najnovije istraživanje pokazuje da muškarci upravo zbog tih kritičnih centimetara razvijaju anksioznost.

I kao što je to uvijek slučaj kod anksioznosti, problem objektivno nije realan, ali je za onoga koji se muči s tjeskobom itekako stvaran. Naime, uočeno je da veličina penisa muči muškarce koji su prilično obdareni, ali oni sami nisu sigurni u sebe.

S druge pak strane, muškarci čiji penisi broje zaista malen broj centimetara, mogu biti iznimno sigurni u svoju muškost. Dakle, kako pojašnjavaju stručnjaci, realna veličina penisa ne poklapa se sa stupnjem anksioznosti.

'Ono što nas je najviše iznenadilo u istraživanju je to što su mnogi muškarci izjavili da ih brine mogućnost da drugi ljudi uoče veličinu njihova penisa kada nose uže hlače. Zanimljivo je i da većinu muškaraca nikada nitko nije zafrkavao zbog veličine njihova penisa, ali svejedno mnogi od njih osjećaju tjeskobu kada se počne razgovarati o centimetrima', pojasnio je za LiveScience dr. David Veale s King’s Collegea u Londonu.