HIT IZ 90-IH

Dokazala Gigi Hadid: Zahvaljujući ovom detalju klasična punđa izgledat će modernije

25.07.2022 u 13:52

Bionic
Reading

Poput mlađe sestre Belle Hadid, Gigi se pokazala velikom zagovornicom trendova kakvi su modnom scenom drmali 90-ih godina i početkom milenija, no osim što navedeno redovito dokazuje svojim stajlinzima, to je ovih dana dokazala i specifičnom frizurom u Londonu

Poznata američka ‘it’ djevojka i jedna od najzaposlenijih manekenki današnjice nije željela propustiti ljetnu zabavu britanskog izdanja magazina Vogue i brenda Self-Portrait održanu u Londonu, na kojoj se pojavila s klasičnom frizurom punđe podarivši joj moderan twist.

Uz svjetlucajuću zelenu haljinu, 27-godišnja ljepotica tako je imala balerina punđu, koju je, umjesto u tipičnoj zalizanoj formi, nosila s dva padajuća pramenova kojima je uokvirila lice, a na ovu ideju došla je s poznatim frizerskim stilistom Samom McKnightom.

  • +3
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Detalj spuštenih prednjih pramenova istaknut na različitim tipovima frizura veliki je trend iz 90-ih te ponovno uživa veliku popularnost.

Isticanjem padajućih pramenova na balerina punđi, visoko podignutoj na zatiljku, ova klasična frizura izgleda puno modernije, što se jasno vidi iz primjera Gigi Hadid.