UVIJEK U TRENDU

Djevojke sa zagrebačke špice podižu temperature

13.01.2016 u 07:20

  • +7

Lijepe Zagrepčanke u trendi bundama

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Ugodne, tople i trendi bundice od ekokrzna komad su bez kojeg ove zime ne može nijedna trendseterica koja drži do trenda. Ovom odjevnom komadu nisu mogle odoljeti ni Zagrepčanke koje su svoje krznene primjerke ponosno prošetale špicom

Dani u kojima je krzno koje nosite isključivo moralo biti pravo davno su iza nas. Danas na policama dućana možemo pronaći primjere bunda od ekokrzna koje ne djeluju nimalo jeftino, a pritom vam daju moćan izgled kojim ne možete proći nezapaženo.

Znaju to i Zagrepčanke koje su svoje primjerke bunda od ekokrzna ponosno prošetale špicom. Iako ovih dana ponovno imamo previsoke temperature za ovo doba godine, one ne sprečavaju Zagrepčanke u njegovanju pravog zimskog izgleda.

Svoje bundice s dugom i kratkom dlakom djevojke sa špice najradije kombiniraju uz uvijek trendi gležnjače i čizme iznad koljena koje ove sezone bilježe nevjerojatnu popularnost.

Iako će bunda od ekokrzna odlično pristajati uz traperice ili hlače, dobro će se uklopiti i u kombinaciju s valovitim suknjama i dužim i srednje dugim primjercima suknja i haljina.

Naizgled glamurozan odjevni komad kao što je bunda dobro se uklapa u dnevni casual izgled što se najbolje vidi u običnoj šetnji špicom.