ZAVEO JE ZAVODNIK

Djevojka Judea Lawa vodila neporočan život

04.08.2009 u 08:37

Bionic
Reading

Samantha Burke, 24-godišnjakinja koja očekuje dijete iz dvotjedne veze s poznatim glumcem Judeom Lawom, prema dobro upućenim izvorima, živjela je čednim životom

Manekenka i glumica u usponu, kako piše magazin The Sun, nije imala puno iskustva s muškarcima. Štoviše, naočiti Britanac je jedan od njezinih prvih dečkiju, barem tako tvrde oni koji poznaju Sam.

No nakon što je upoznala Judea (36), poznatog zavodnika čijem su ubojitom šarmu podlegle, između ostalog, Cameron Diaz, Kimberley Stewart, kći Roda Stewarta i top model Lily Cole, stvari su se promijenile brzinom munje pa sad Sam i Jude čekaju bebu koja bi se trebala roditi u listopadu.

Jude je bio u braku s glumicom Sadie Frost, a nakon toga je hodao sa Siennom Miller koju je prevario s dadiljom Daisy Wright

'Samanthina obitelj je u šoku nakon vijesti o trudnoći. Ona nema gotovo nikakvog iskustva s muškarcima. Ne znamo je li ikad bila u vezi s nekim', ispričao je dobro upućeni izvor The Sunu.

Njezina školska prijateljica s Floride potvrdila je tu priču.

'Iako je uvijek bila vrlo privlačna dečkima, držala se nekako po strani. Niste je mogli vidjeti u muškom društvu', rekla je Samanthina prijateljica iz školskih dana.

Sam i Jude su imali aferu prošloga Božića u New Yorku na tulumu prepunom alkohola, a Jude je prekinuo dvotjednu vezu kad je Samantha počela govoriti da se zaljubila.

Osim toga, britanski mediji pišu da je Law mislio da Sam koristi kontracepcijske tablete, no njezina obitelj kaže da je glumac bio jedan od prvih muškaraca u njezinom životu.

Law, koji će tako postati otac po četvrti put, izjavio je da je priznati dijete kojem će Sam dati ime Sophie pod uvjetom da DNK test dokaže da je on otac.