STRESNA SVAKODNEVICA

Dina Štern otkriva kako puni baterije

21.05.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Farmaceutska kompanija PharmaS predstavila je PharmaS Femipause namijenjen učinkovitom ublažavanju tegoba menopauze, a kao voditeljica grupe proizvoda Consumer Healthcare PharmaS-a, Dina Štern bila je jedno od glavnih lica na promociji

Zajedno sa Sanjom Doležal, zaštitnim licem ovog prirodnog proizvoda za ublažavanje tegoba u menopauzi, uspješna Dina Štern informirala nas je sa stručnjacima, prof. dr. sc. Velimirom Šimunićem i prof. dr. sc. Sandom Vladimir-Knežević.

'Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji prirodnih sastojaka, među kojima su ključni ekstrakt lista livadne djeteline i lupine sjemenki lana u formulaciji za dan te melatonin u formulaciji za noć, PharmaS Femipause predstavlja novitet na domaćem tržištu te osigurava cjelovitu podršku i pomoć kod menopauzalnih tegoba. Prednost ovog proizvoda odnosi se i na jednostavnost korištenja budući da je potrebno uzeti samo dvije kapsule dnevno za ublažavanje tegoba menopauze', objasnila je Dina Štern, marketinška stručnjakinja koja očito uspješno uspijeva balansirati između karijere i obitelji.

Tako nam je otkrila da, poput svake majke, na prvom mjestu uvijek razmišlja o zdravlju svoje djece i pokušava im usaditi zdrave navike.

'Jako mi je bitno da vodim zdrav način života i hranim zdravo djecu. Rekla bih da sam ja tu možda sporedna uloga koja pokušava njih naučiti što je zdravo, što jesti, zašto su važne aktivnosti i sport', otkrila nam je Dina i dodala da je najvažnije da djeca vide kako se roditelji ponašaju pa će slijediti taj primjer.

Dodala je kako uza sve obaveze nema vremena za sebe i misli da ga malo ljudi ima, ali smatra da će doći vrijeme kada će to biti moguće, primjerice kada djeca budu veća i započnu svoj život. Sa stresom se bori tako da s obitelji maksimalno iskoristi vikende za putovanja i slaže se sa savjetima da se u tim trenucima treba isključiti od posla i obaveza: 'Ako ste otišli negdje na dan i pol, imat ćete osjećaj da ste bili na odmoru deset dana i napunit ćete baterije.'