MACH & MACH

Diane Kruger izgledala je poput poklončića sa srebrnom mašnom, a za potpun dojam tu su bile i cipele za kojima svi luduju

29.05.2022 u 12:05

Bionic
Reading

U pratnji svog zaručnika Normana Reedusa, Diane Kruger samouvjereno je stupila na crveni tepih Filmskog festivala u Cannesu i doslovce svojim izdanjem ostavila sve bez riječi

Jedan od najljepših parova ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu zasigurno su bili Diane Kruger i Norman Reedus koji su zajedno stigli na ceremoniju zatvaranja ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu.

45-godišnja glumica odabrala je kombinaciju uistinu dostojnu crvenog tepiha - srebrnu haljinu bez rukava koja je na leđima imala veliku mašnu, a uz sve to i dugačak šlep koji se lagano vukao za njom, a što je dobilo potpuni efekt kada se Diane, držeći pod ruku svog zaručnika, popela po stepenicama do samog vrha.

  • +9
Diane Kruger Izvor: Profimedia / Autor: DGP/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

Riječ je o haljini AMI Paris, čije kreacije rado nose i Candice Swanepoel, Jennifer Lopez i Ariana Grande, a koja je Diane Kruger pristajala savršeno.

Uz takvu haljinu savršeno joj je pristajala kosa zalizana uz nisku pundžu, kao i decentan make-up i nakit. No, ono što je svima zapelo za oko popularne su Mach & Mach sandale, za kojima posljednji mjesec luduju sve zaljubljenice u modu. Riječ je o sandalama, popularno znanim i kao 'Pepeljugine' cipele, s prepoznatljivim ukrasima u obliku mašne i detaljima.

  • +6
Mach & Mach cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Mach & Mach trenutno su među najpopularnijim cipela, a nerijetko, domoći se željenog modela može biti poduhvat poput nabave ulaznice za rasprodan koncert ili kupnja kolekcionarskih tenisica. Zaštitni znak brenda je sandala špic vrha, visokih potpetica, ukrašena tankom mašnicom koja je prekrivena sjajnim kristalima.