KOMBINACIJA NA KOJU NISMO NAVIKLI

Danijela Martinović izašla iz svoje komfort zone i isfurala crnu mini haljinu od umjetne lakirane kože

23.10.2022 u 19:20

Bionic
Reading

Nakon duge i uske, crne šljokičaste haljine, a potom i elegantne haljine u zelenoj boji, splitska pjevačica Danijela Martinović za treću je emisiju 'Zvijezda pjevaju' odjenula mini haljinu koju je iskombinirala s otkačenim retro platformama

U sinoćnjoj, trećoj po redi emisiji HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju', splitska pjevačica je, kako je i sama rekla, izašla iz zone komforta.

Uz pomoć stilistice Barbare Repe, Danijela Martinović se pojavila u kombinaciji u kakvoj je i nismo navikli viđati, a sve je opisala na svom Instagram profilu.

'Kombinacija za treću emisiju drugačija je od dosadašnjih... Ovaj put otišli smo malo dalje van komfort zone te odabrali ovu fenomenalnu mini haljinu! Haljina je od umjetne lakirane kože s fantastičnim volanim od tila u nježnoružičastoj nijansi. LVFD London by Zalando. Kombinacija je zaokružena jednostavnim naušnicama od štrasa, otkačenim retro platformama vrtoglavo visokih potpetica te maštovitim make upom i frizurom...'

Inače, za otvaranje 11. sezone HRT-ovog showa, stajling Danijele Martinović bio je inspiriran starim glamurom i daškom Hollywooda, koji su joj savršeno pristajali. Vintage haljina iz 80-ih u kombinaciji s posebnim naušnicama i John Galliano cipelama dok su točku na i stavile wet look duge rukavice.

Nakon toga, splitska pjevačica pojavila se u zelenoj večernjoj haljini Marchesa u kombinaciji s mnoštvom vintage bisernih ogrlica i ljubičastim sandalama optočenim kristalima.

  • +40
Zvijezde pjevaju 2022. - 2. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro / HRT