BOJAN JAMBROŠIĆ:

'Cure me prepoznaju, ali se baš i ne bacaju na mene'

13.09.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Mladi pjevač Bojan Jambrošić ovog je ljeta bio zatrpan obavezama, odvojio je tek dva dana za partijanje po Zrću, a u Zagrebu je slobodno vrijeme iskoristio za kino i novi film Woodyja Allena 'Ponoć u Parizu'

'Nedavno sam izjavio kako mi je uz Veneciju san posjetiti i Pariz u kojem je smještena radnja ovog filma Woodyja Allena, tako da je ovo bio samo poticaj da uskoro tamo doista i odem', inspiriran je bio Bojan Jambrošić na premijeri u zagrebačkom kinu CineStar Arena IMAX.

Šuškalo se jednog ljetnog vikenda da je Bojan Jambrošić glavni frajer na Zrću, ali on na to kroz smijeh odgovara: 'Na Zrću sam bio dva dana, otišao sam malo snimiti situaciju kako je tamo, s obzirom da se više odmaram na plažama na kojima nema previše ljudi. Zanimao me taj noćni život i, da, bilo je tu puno cura koje su me prepoznale, ali daleko od toga da skaču na mene.'

'Inače, cijelog sam ljeta imao dosta obaveza, oko singla, spota, pjesme za 'Ružu vjetrova'. Evo sada sam bio i na Krapinskom festivalu gdje sam prvi put pjevao na svom narječju i to je bilo zanimljivo iskustvo', otkrio je pjevač.

Jesen mu, kaže, donosi još brži tempo. 'Ubrzano ću raditi na snimanju pjesama za novi album jer ga planiramo izdati krajem ove odnosno početkom iduće godine', naglasio je.