laska liniji

Chic sako princeze Charlene hit je proljeća, a ovaj laskavi dizajn dostupan je od 39 eura

22.04.2024 u 12:43

  • +4

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: Bruno Bebert / Pool Monaco / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Bionic
Reading

Sako s prugicama u svoju je novu kolekciju uvrstio velik broj luksuznih modnih brendova, no pronaći ćete ga i u high street trgovinama

Kada je riječ o izboru jakni za prijelazno razdoblje, zna se da s kožnim ili traper modelima ne možete pogriješiti, no kada želite stilizirati elegantniji stajling, idealna opcija je chic sako.

Upravo u elegantnom sakou, na turniru u ragbiju u Monacu zablistala je princeza Charlene koja je nosila krem model s tankim crnim prugama i tri srebrna gumbića.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Uz to, ovaj sako ima i trendi široka ramena, ali i ženstveni suženi struk koji laska liniji, a uparila ga je s crnim hlačama ravnog kroja, salonkama na petu (Manolo Blahnik), Louis Vuitton sunčanim naočalama te skupocjenim Hermesovim remenom.

Ovaj sako dolazi s potpisom Ralpha Laurena te je napravljen od spoja pamuka i lana, a dostupan je po cijeni od 2050 eura. Srećom, cjenovno pristupačnije modele pronaći ćete i u high street trgovinama. Primjerice H&M donosi blejzer vrlo sličnog dizajna - u bijeloj boji i s odgovarajućim, suptilnim prugama, a dostupan je po cijeni od 39 eura.

Također, i Mango je u svoju ponudu uvrstio ovaj neodoljivo chic dizajn sakoa. Po cijeni od 79,99 eura pronaći ćete ga krem boji, s crnim prugama i suženog struka - dizajnu koji neodoljivo podsjeća upravo na komad koji je nosila monegaška princeza.

Sakoi s prugama odavno su se nametnuli kao hit ovog proljeća te su ih nosili Gigi Hadid, Anna Wintour, Zara Tindall i brojne trendseterice, a u kolekciju proljeće-ljeto uvrstili su ga modni brendovi poput Ballyja, Saint Laurenta i Ralpha Laurena.

gigi hadid

Tajice i sako? Zašto ne! Slavna plavuša spojila je nespojivo i izgleda sjajno

Pogledaj galeriju