NAGRADNJAČA

Caudalie vas nagrađuje

21.09.2012 u 12:11

Bionic
Reading

Formasana je za čitatelje tportala pripremila Caudalie ulje za njegu tijela i kose Divine Oil i Vinexpert anti-age dodatak prehrani.


Caudalie Divine Oil

Izuzetno njegujuće suho ulje za kosu, nokte, kupku i masažu. Spoj njege kože i mirisa s jedinstvenom alkemijom čak četiri biljna ulja:

ULJE GROŽĐA: dobiveno iz sjemenki i bogato omegom 6 – pomlađuje i hrani kožu
EKSTRA DJEVIČANSKO ARGANOVO ULJE: organsko ulje dobiveno pravednom trgovinom, a proizvode ga berberske žene u Južnom Maroku, bogato je nezasićenim masnim kiselinama – obnavlja hidrolipidni sloj i pomaže održati integritet stanica kože
EKSTRA DJEVIČANSKO ULJE HIBISKUSA: ulje dobiveno hladnim prešanjem sjemenki cvijeta vječnosti iz Indije – poboljšava obrambenu funkciju kože i ograničava gubitak vode
SEZAMOVO ULJE: posebice uravnotežene linoleinske i oleinske kiseline – omekšava kožu i djeluje emolijentno

- polifenoli iz grožđa (Caudaliev patent) – iznimno antioksidativno djelovanje koje štiti prirodnu hijaluronsku kiselinu
- karite maslac: dobiven kroz pravednu trgovinu s proizvođačima – obnavlja kožu
- biljni esteri derivirani iz Ecocert kokosovog ekstrakta – osiguravaju da se ulje iznimno brzo upija i da je lagano na koži, omekšavaju i imaju emolijentno djelovanje


Caudalie Vinexpert anti-age dodatak prehrani

Što je to?
Kapsule koje djeluju u samom središtu dermisa i pružaju izvanredne rezultate koji su vidljivi nakon samo par tjedana: bore su ublažene, koža ja čvršća i zaštićena od slobodnih radikala.

Kako djeluje?
Kapsule sadrže Resveratrol – jedini Resveratrol koji je stabiliziran lipofilnim grupama što znači da ima savršeni afinitet s dermisom. Resveratrol djeluje na proteine dugovječnosti (sirtuine) kako bi produžio očekivani životni vijek stanica. Harvardski medicinski odjel je Resveratrol proglasio najučinkovitijim aktivnim sastojkom koji produžuje životni vijek stanica.
Sadrži i stabilizirane polifenole iz sjemenki grožđa koji imaju antioksidativno djelovanje, te biljna ulja (sjemenki grožđa, boražine, noćurka) koja hidratiziraju i hrane.

Zašto koristiti?
Nadopunjuju djelovanje Caudalie proizvoda za njegu kože – dodatna zaštita stanica i hranjivo djelovanje. Mogu se koristiti tijekom cijele godine ako je koža izložena stresu, zagađenju, dimu cigareta, Suncu… ili kao tromjesečni tretman.

Caudalie Divine Oil je osvojila Jasmina Pavičić

Caudalie Vinexpert anti-age dodatak prehrani je osvojila Mirela Paut

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.