COOL STAJLING

Buduća supruga Brune Kovačevića pohvalila se dizajnerskim krpicama

28.11.2018 u 11:24

Bionic
Reading

Atraktivna Matea Franić, dugogodišnja djevojka glavnog urednika svih televizijskih kanala HTV-a Brune Kovačevića, ukrala je pozornost na premijeri novog 'Robin Hooda' u efektnom zimskom stajlingu

Zgodna Matea, koja će u prosincu ove godine postati gospođa Kovačević, kombinirala je udobni sako od tvida s crvenom dolčevitom, trapericama s trendi poderotinama i combat gležnjačama na vezanje.

Ovaj cool zimski outfit podignula je detaljima s potpisom poznatih dizajnerskih kuća: Givenchyjevom kapom i torbom luksuzne pariške modne kuće Louis Vuitton.

LEGENDARNI JUNAK

Tko je sve bio na premijeri 'Robina Hooda', filma koji se snimao u Hrvatskoj

Pogledaj galeriju

Osim Matee i Brune, koji su u vezi oko tri godine, na premijeri 'Robina Hooda' u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema nije nedostajalo poznatih lica poput Joška Lokasa, Jelene Katarine Kape, Korane Gvozdić, Ivana Šarića, Gorana Grgića, Dubravka Šimenca, Biance Matković, Ivana Tandarića, Ivana Alduka, Ivane Delač, Anite Dujić, Semente Rajhard, Petre Dugandžić, Pamele Ramljak i dr.

  • +4
Matea Franić i Bruno Kovačević Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

Zanimljivo je kako je ovaj film sniman u Istri i Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu jer je redatelj Otto Bathurst izabrao Dubrovnik i Istru između deset svjetskih lokacija.

Za potrebe filmskog seta Dubrovnik je 'pretvoren' u Nottingham, a angažirano je oko 700 statista, uz 650 članova filmske ekipe.