BEAUTY PREPORUKA

Brišu godine s lica: Ovo su najbolji tekući puderi za zrelu kožu

05.06.2020 u 15:29

Bionic
Reading

Vidljive linije i bore, primjetan manjak čvrstoće i volumena te suhoća tena samo su neki od znakova zrele kože kojoj je potrebno posvetiti veću pažnju i njegu nego što je to bilo potrebno u mlađim danima. No, odaberete li odgovarajući puder, svi znakovi starenja nestat će u trenu. Izdvojili smo 14 najboljih tekućih pudera za sve tipove zrele kože koji će izbrisati godine s lica i učiniti ga besprijekornim

Kako starimo, naša koža treba dodatan poticaj da izgleda svježe i odmorno. Bez obzira na pokrivnu moć, dobra tekuća podloga može učiniti čuda za našu kožu - zamaskirati znakove starenja, hidratizirati i učiniti kožu blistavom i glatkom, bez stvaranja nabora i uvlačenja u sitne bore. Ako pritom sadrži hranjive sastojke koje u pravilu sadrže i preparativni proizvodi, to je samo još jedan dodatan plus.

Izdvojili smo 14 najboljih tekućih pudera za sve tipove zrele kože koji će izbrisati godine s lica i učiniti ga besprijekornim.

Hourglass Illusion Hyaluronic Skin Tint

Ovaj kremasti, tekući puder pružit će vam neodoljiv, suptilni sjaj, dok će hijaluronska kiselina zagladiti i hidriratizirati kožu.

Juice Beauty Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation

Ovaj je puder prepun antioksidansima, tako da slobodno možete preskočiti preparativni korak u svojoj beauty rutini.

Lune + Aster Realglow skin tint

Puderi namijenjeni zreloj koži obično su nešto teže strukture, no ova je tekuća podloga lagana i ima mogućnost nadograđivanja. Plus je i to što sadrži hijaluronsku kiselinu i veganski kolagen koji hidriraju i zaglađuju kožu.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Ovaj se puder čini laganim, ali neka vas ne zavara. Samo nekoliko točkica dovoljno je za potpuno pokrivanje lica i ujednačavanje tena, a još nekoliko dodatnih kapi izbrisat će sve znakove starenja. Bez obzira koliko ga puta nadogradili, završni sloj ostaje blistav i zaglađen.

Chantecaille Future Skin Gel Foundation

Ovaj puder u gelu bez ulja je lagan i prozračan, a osjećaj na koži je kao da ne nosite ništa. Sadrži 60 posto vode pa će vaša koža dobiti svu potrebnu hidrataciju, a zbog svog specifičnog pigmenta moguće je postići srednje do jako porkivanje.

Nars Natural Radiant Longwear Foundation

Ovaj puder srednje pokrivne moći ne samo da traje cijeli dan, bez da se s vremenom uvlači u bore ili skida s lica, već i pruža blistav, lagano svjetlucav izgled kože kao s reklame.

L'Oreal Paris True Match Super-Blendable Makeup

Puder je dostupan u čak 45 nijansi, dostupan je u svakoj obližnoj drogeriji i prodaje se po vrlo pristupačnoj cijeni. Ima srednju pokrivnu moć i moguće ga je nadograđivati. Također sadrži vitamin E i provitamin C koji hrane i njeguju kožu.

Lancome Skin Feels Good Hydrating Skin Tint

Ovo je još jedna formula bez ulja koja sadrži hijaluronsku kiselinu i sjeme moringe zbog koji koži osiguravaju preplanulu i hidriranu kožu. Ima blagu pokrivnu moć i odličan je za svakodnevno nošenje. Uz to ima ima i zaštitni faktor 23, pa će vaše lice u svakom trenutku biti zaštićeno od štetnog UV zračenja.

It Cosmetics Bye Bye Lines Foundation

Ako tražite hranjivu tekuću podlogu nalik serumu, onda je ovo pravi izbor za vas. Obogaćen je peptidima, kolagenom i hijaluronskom kiselinom koji koži osiguravaju besprijekoran izgled.

Charlotte Tilbury Magic Foundation

Kao što mu i sam naziv kaže, ovaj je puder čaroban i nadmašuje sva očekivanja. Osigurat će vam srednju do jaku pokrivnu moć i vaš kožu napuniti dozom hijaluronske kiseline. Ovo je puder koji želite nositi u važnim trenucima kao što su vjenčanja, romantični spoj ili važan poslovni sastanak.

Estee Lauder Perfectionist Youth-Infusing Makeup Broad Spectrum SPF 25

Ovaj serumom obogaćeni puder učinit će vašu kožu svilenkasto glatkom, mekom i blistavom.

Neutrogena Hydro Boost Hydrating Tint with Hyaluronic Acid

Ova formula jednostavna je za nošenje, u trenu prikriva sve nedostatke na licu, ostavljajući tek blistavim i čistim.

Cle de Peau Beaute The Foundation SPF 21

Postoji samo 10 nijansi ovog tekućeg pudera, no vjerujemo kako ćete pronaći odgovarajuću nijansu Nikada nismo vidjeli bogatiji i blistaviji tekući puder koji slobodno može zamijeniti kremu za lice.

La Mer Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20

Iako je poprilično skup, ovaj luskuz u bočici vrijedi svake kune. Sadrži formulu koja hidrira i hrani bolje od bilo koje kreme za lice koju smo isprobali i kožu čini savršenom satima.