EFEKTNA IZDANJA

Brigitte Macron odmjerila modne snage s najbolje odjevenom kraljicom

15.09.2022 u 09:35

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania pridružila se svom suprugu kralju Abdullahu II. i njihovom sinu u posjetu Parizu. U ulozi domaćina u Elizejskoj palači dočekao ih je francuski predsjednički par Macron

Posjet Francuskoj prijestolnici, jordanska kraljica Rania označila je u efektnom stajlingu za kakvog se, u ulozi domaćice, odlučila i francuska prva dama Brigitte Macron.

Ova bivša učiteljica sa obnašanjem funkcije prve dame Francuske razvila je prepoznatljiv modni stil i rijetko kad izlazi iz svoje zone komfora, a koju najčešće čine savršeno krojeni kaput i sakoi, uske hlače ili minijaturne haljine A-kroja u kojima do izražaja dolazi njezina vitka figura.

  • +5
Brigitte Macron i kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Liewig Christian/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za susret s jordanskom kraljicom ni ovoga puta nije odustala od svoje dobitne modne formule, izdanje kreiravši elegantnim modelom bijele haljine do koljena. Njezini ¾ rukavi naglašeni su decentnim detaljem bijelih gumba, a poput brojnih komada do sada i ovu kreaciju potpisuje njezin omiljeni brend Louis Vuitton.

Elegantnu haljinu strogih linija 69- godišnja Francuskinja zaokružila je klasičnim salonkama u bež boji, a njezinom stajlingu uspješno je parirala jordanska kraljica Rania.

Jedna od najljepših ali i najbolje odjevenih kraljica na svijetu plijenila je pozornost u statement haljini svijetlo plave boje koja stiže s paprenom cijenom.

Kako se imalo priliku doznati, riječ je o haljini s potpisom američkog modnog dizajnera Brandona Maxwella, a koja se po sniženoj cijeni prodaje za nešto više od 17 tisuća kuna.

PRVA DAMA FRANCUSKE

Prkosi trendovima: Modna ikona Brigitte Macron ne odustaje od svojeg omiljenog modela hlača

Pogledaj galeriju

Kako bi ju učinila formalnijom, njezin originalni prorez na području trbuha prekrila je tkaninom iste boje, a poznata kao velika ljubiteljica dodataka statement izgleda, kombinirala ju je uz posebnu verziju torbe By The Way Boston s potpisom talijanskog Fendija.

Poput prve dame Francuske svoje formalno izdanje zaokružila je klasičnim salonkama u špic, čiju bijelu verziju potpisuje poznati dizajner obuće Jimmy Choo.