jennifer lawrence

Božanstvena haljina: Slavna plavuša nosi kroj u kojem svatko izgleda senzualno i vitko

13.05.2024 u 09:43

  • +2

Jennifer Lawrence

Izvor: Ostale fotografije / Autor: LEV RADIN / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA, canva

Bionic
Reading

Haljine s naborima preko trbuha najbolja su opcija za žene koje žele izdužiti siluetu i izgledati elegantno u svakoj prilici

Glumica Jennifer Lawrence poznata je po odličnom ukusu u modu, kako u street style kombinacija, tako i u glamuroznim izdanjima na crvenom tepihu, a sada smo je vidjeli u novom outfitu vrijednom divljenja.

Prelijepa plavuša na dodjelu nagrada Annual GLAAD Media Awards u New Yorku stigla je u dugačkoj crnoj haljini, koja ima nevjerojatnu moć kreiranja senzualne siluete.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ova božanstvena haljina ističe se laskavim naborima preko trbuha koji u trenu stvaraju iluziju potpune vitkosti, dok je gornji dio zavodljivo svezan oko ramena, dubokog dekoltea koji ipak nije preriskantan za nošenje. Sve je dodatno začinio visoki bočni prorez koji je otkrio njene isklesane noge.

Iako smo Jennifer Lawrence navikli gledati u dizajnima Christiana Diora na crvenom tepihu, glamuroznu crnu haljinu sada je birala iz nove kolekcije Alaije, brenda koji je iz sezone u sezonu sve popularniji u svijetu visoke mode.

Haljine ovog kroja savršene su za svaki stas jer crna boja u kombinaciji s naborima naglašava samo ono najbolje, a odiše iznimnom elegancijom i glamurom. Zbog toga ćete je lako nositi i na svečanosti, i tijekom ležernijih druženja, što ovakve haljine čini sjajnom investicijom.

Lawrence je ovu divnu haljinu uskladila s crnim sandalama na visoku petu, mini Diorovom torbicom i zlatnim nakitom, dok je kosu nosila u prepoznatljvim raspuštenim valovima s prorezom po strani.

  • +6
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavnu glumicu nedavno smo vidjeli na ulicama New Yorka u stajlingu koji nije mogao proći nezapaženo. Tada je snimljena vrlo inspirativnoj street style kombinaciji u kojoj se vrlo jednostavno, ali tako efektno miješaju osnove capsule garderobe i vladajućih trendova. Tako je glumica nosila bijelu pamučnu majicu kratkih rukava i vanilija žuti kardigan i time pokazala kako se i u njezin ormar ušuljala apsolutno najtrendi boja ove sezone koja je preplavila sve, od cipela i torbi pa do haljina.