OLD MONEY STIL

Bob je uvijek hit frizura, a ovaj u stilu retro luksuza sada je najtraženiji

17.11.2023 u 14:27

Bionic
Reading

Nakon groznice tihog luksuza, modni svijet osvaja old money stil uslijed kojeg svi posežu za klasičnim, kvalitetnim komadima uz koje njihova odjeća izgleda ultraskupo. Međutim, ova posebna i profinjena estetika probija se i u industriju ljepote, stavljajući u prvi plan bezvremenske i chic frizure

Bob frizure već sezonama ne silaze s trona popularnosti, a uslijed rastućoj popularnosti 'old money' stila Instagram i TikTok feedovi prepuni su bezvremenskih i chic frizura.

Naravno, bob frizura zauzima središnje mjesto, ali zaboravite na uobičajene iteracije ove kratke frizure jer 'old money bob' je najotmjeniji stil za koji se možete odlučiti ove zime. Osim toga, stručnjaci predviđaju da se ne radi o prolaznom trendu, već frizuri koja će se nositi godinama.

Ono što obu bob frizuru ističe od ostalih je činjenica da je se može oblikovati tako da pristaje baš svakom tipu kose. Glavna razlika koja ovaj oblik boba izdvaja je ta što ovaj stil ima super-elegantnu, uglađenu završnicu i često se nalazi u ravnini s čeljusti ili odmah ispod nje - pomislite na Meredith Blake u 'Zamci za roditelje'.

Kada je u pitanju stiliziranje, sve je u voluminoznim korijenima, živahnim kovrčama i sjajnim vrhovima koji se uvrću prema unutra. Mnogi pak odlučuju za slojeve koji uokviruju lice kako bi izgledu dali stil s dugom 90-ih.

Zapravo, čini se da je ova frizura bila vrlo popularna u 90-ima, s modelima kao što je Linda Evangelista koje su je slavno nosile. A ako se stvarno želite rekreirati estetiku 'starog novca', ne zaboravite dodati par retro sunčanih naočala.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'