UOČI BRAZILA

Bivši Vatreni odigrali utakmicu protiv osnovnoškolaca

11.06.2014 u 12:47

Bionic
Reading

Iako je do svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu preostalo još tri dana, u Osnovnoj školi Kreativan razvoj učenici su već imali priliku osjetiti nogometnu euforiju. Utakmicu su dodatno napetom učinili nogometaši brončane generacije iz 1998. i Zvonimir Soldo, Mario Stanić i Željko Pavlović, bivši vratar belgijskog Anderlechta, koji su zajedno s profesorima pokušali pobijediti učenike

'Uvijek nam je drago sudjelovati u ovakvim aktivnostima i posebno smo oduševljeni reakcijom učenika škole koji su uživali igrajući nogomet. Sljedeće godine očekujemo pravo prvenstvo', izjavili su Mario Stanić i Zvonimir Soldo.

S obzirom na to kako ovaj tjedan završava i školska nastava, opušteni učenici su s roditeljima mogli uživati u prekrasnom vremenu i odličnom društvu. Ravnatelj i cijelo
nastavno osoblje učenicima su omogućili uživanje u zadnjem tjednu nastave te ih na taj način pripremili za zasluženi ljetni odmor.

'Sretni smo što možemo svojim učenicima omogućiti sudjelovanje u ovakvim aktivnostima, pogotovo jer s njima mogu uživati i roditelji. Za početak nove školske godine pripremit ćemo još novih iznenađenja za koje smo sigurni kako će svidjeti našim učenicima', rekao nam je ravnatelj, dr.sc. Martin Tino Časl.

Osnovna škola Kreativan razvoj završava još jednu uspješnu nastavnu godinu i počinje pripreme za sljedeću koja će sa sobom donijeti nove izazove i pružiti mogućnosti za nove projekte.