PROBLEMATIČNA AMANDA

Bivša teen zvijezda u mentalnoj instituciji!

24.07.2013 u 12:45

Bionic
Reading

Nekad perspektivna glumica i pjevačica koja se proslavila ulogom u teen hitu 'Hairspray' u posljednje vrijeme sablažnjava javnost svojim čudnim ponašanjem

Amanda je na putu prema dolje. Zbog sumnje da je uzrokovala požar u kući u Thousand Oaksu, Amanda je završila na psihijatriji na provjeri psihičkog zdravlja.
 

Liječnici smatraju kako bivša teen zvijezda Amanda Bynes može naškoditi sebi i drugima oko sebe zbog trenutnog psihičkog stanja.

Ova 27-godišnjakinja je ranije ovoga mjeseca bila na sudu u gradu New Yorku zbog nasilnog ponašanja i posjedovanja marihuane. Bila je i uhićena ranije ove godine radi bacanja 'bonga' kroz prozor apartmana. Saslušanje je zakazano za kraj rujna ove godine, a Amandin odvjetnik ističe da je s njom sve u redu.

Amanda je poznata i po svojim twitteraškim verbalnim sukobima pa je nedavno izvrijeđala i vlastitu majku i sestru te predsjednika SAD-a Baracka Obamu i njegovu suprugu Michelle sve ih redom nazvavši ružnima.

Posrnulu glumicu i pjevačicu mediji sad često uspoređuju s Lindsay Lohan i Britney Spears koje su se slomile zbog tereta slave. Glumica i pjevačica odbija pomoć, a udaljila se i od svoje obitelji.