NETKO CEKER, NETKO TORBU...

Bivša predsjednica prošetala gradom u društvu svog dlakavog ljubimca i donedavne savjetnice, koja je, osim svoje, nosila i torbu Grabar Kitarović

24.02.2020 u 12:53

Bionic
Reading

Kolinda Grabar Kitarović nedavno je prepustila svoj predsjednički mandat novoizabranom Zoranu Milanoviću i uskoro se seli na novu adresu te planira osnivanje Ureda predsjednice. Sada ima više slobodnog vremena za uživanje s obitelji i prijateljima, pa je tako u ponedjeljak viđena u ležernoj šetnji centrom Zagreba u društvu svoje donedavne savjetnice Renate Margaretić Urlić i mješanke Kike

Nije bilo teško uočiti Kolindu Grabar Kitarović u centru Zagreba, no svakako je riječ o rijetkom prizoru. Bivša predsjednica slikana je u šetnji sa svojom krznenom mezimicom Kikom, koju je tijekom predsjedničkog mandata udomila iz Skloništa za životinje Virovitica i koja je bivšoj predsjednici pravila društvo u njezinu uredu na Pantovčaku.

Grabar Kitarović se u šetnji pridružila i Renata Margaretić Urlić, novinarka, likovna kritičarka i povjesničarka arhitekture koja je obnašala dužnost savjetnice predsjednice za društvene djelatnosti i mlade. Iako više tu dužnost ne obnaša, Margaretić Urlić je rado pomogla bivšoj predsjednici, preuzevši dio šetnje Kikin povodac, a na ramenu je nosila i dvije ženske torbice, od kojih jedna najvjerojatnije pripada Grabar Kitarović.

  • +5
Kolinda Grabar Kitarović u šetnji Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Bivša predsjednica se s osmijehom na licu šetala Trgom bana Josipa Jelačića, držeći u ruci platnenu vrećicu i odjevena u puno ležerniji stajling od onih u kojima smo je navikli viđati tijekom mandata. Sada kada više ne mora pohoditi sastanke s političkim uglednicima i odlaziti na službena putovanja Grabar Kitarović je odijela i poslovne forme haljina zamijenila udobnijim odjevnim komadima.

Za šetnju Zagrebom odjenula je crne hlače ravnog kroja, sivu majicu s printom žene i kaputom s detaljem crne čipke, a sve je zaokružila crnim gležnjačama na petu, dok je kosu podignula u niski rep.

  • +4
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL