NINA AGDAL

Bivša djevojka Leonarda DiCaprija iznenadila sve: Nina je sa sebe skinula i posljednju krpicu

02.01.2019 u 19:06

Bionic
Reading

26-godišnja Dankinja danas je jedna od najtraženijih svjetskih manekenki, no iako svoju i više nego uspješnu karijeru gradi posljednjih osam godina, u javnosti je i dalje najpoznatija kao bivša djevojka zakletog holivudskog neženje - Leonarda DiCaprija

Lijepa Nina Agdal ove je blagdane odlučila provesti daleko od modnih pista i svjetskih metropola, pa je za idealnu destinaciju odabrala egzotične otoke Turks i Caicos, gdje odmara sa svojim dečkom, Jackom Brinkleyjem Cookom, sinom legendarnog supermodela Christy Brinkley.

No, njihova ljubavna priča u ovom je slučaju sasvim nevažna, a ono o čemu svi pričaju njezine su fotografije na Instagramu. Nakon poziranja u crvenom bikiniju, vježbanja joge, a potom i poziranja u toplesu, Nina Agdal odlučila je otići korak dalje i sve svoje obožavatelje na Instagramu, a kojih je 1,6 milijuna, počastiti najnovijom fotografijom za koju je skinula apsolutno sve, osim pijeska, sa sebe.

Kako joj, očito, Instagram ne bi uklonio fotografiju, Nina se fotografirala s boka, a na desnu je dojku stavila u photoshopu crveni cvijetić kako bi sakrila bradavicu. Naravno, tijelo je odavno dovela do savršenstva, stoga je za ovu fotografiju dobila samo brojne komplimente.

  • +20
Nina Agdal Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nedavno je ona sama odlučila progovoriti o ženskom tijelu i odnosu prema njemu, osobito u modnom svijetu. 'Mislim da smo svi imali faze od onih kada se osjećamo odlično u vlastitoj koži, do onih kada smo očajni izgledom. Nosila sam veličinu 0, ali i 8. Govorili su mi da sam premršava, ali i da trebam izgubiti kilograme. Nažalost, da svi izgledamo isto, ovo bi bio jako dosadan svijet. Ja sam napokon došla do faze kada jedan pogled u ogledalo izmami mi osmijeh i kada sama sebi kažem - 'izgledaš odlično'. Napokon znam što je važno, a što nije.'