MODNI PROMAŠAJ

Biste li u ovome izašli iz kuće? Novopečeni ljubavni par pao je u drugi plan zahvaljujući omraženom modnom odabiru slavne manekenke

09.12.2020 u 22:16

Bionic
Reading

Svjesni smo činjenice da su mnogi u jeku pandemije izgubili potrebu za dotjerivanjem, no posljednja kombinacija jedne od najuspješnijih manekenki današnjice, Kaije Gerber, potpuno nas je zbunila. Zašto bi itko u ovome odlučio izaći iz kuće?

Mlađahna brineta koja je u svijetu mode već nekoliko godina, polako gradi impresivnu karijeru manekenke, a mnogi predviđaju kako bi mogla nadmašiti i svoju slavnu majku koja je dominirala modnom scenom u 90-ima.

Iako je u rujnu proslavila tek 19. rođendan, Kaia Gerber, kći supermodela Cindy Crawford ima svoj prepoznatljiv stil odijevanja zbog kojeg je modni kritičari ne prestaju hvaliti. No, da i najbolji griješe manekenka je dokazala u nedavnoj šetnji sa svojim novim odabranikom, australskim glumcem Jacobom Elordijem, najpoznatijem po ulogama u Netflixovim tinejdžerskim filmovima 'The Kissing Booth' i 'The Kissing Booth 2' te HBO-ovoj seriji 'Euphoria'.

  • +6
Kaia Gerber i Jacob Elordi Izvor: Profimedia / Autor: SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Novopečeni par posljednjih je tjedana pod povećalom javnosti,a nedavno je viđen u šetnji Santa Monicom. Oboje su bili ležerno odjeveni u trenirke, a manekenka je lice odmorila od teškog make up-a koje inače svakodnevno nosi na snimanjima i modnim revijama.

Ništa tu ne bi bilo čudno da se manekenka, baš poput svog voljenog, odlučila za tenisice ili čizme, no njen izbor obuće totalni je modni promašaj koji joj zasigurno neće oprostiti modni kritičari.

Mlađahna Kaia očigledno nije očekivala da će u šetnji naići na paparazze pa je iz kuće izašla u čarapama i japankama. Ova je kombinacija omraženija čak i od odabira brojnih Čeha na hrvatskoj obali - čarapa i sandala.