GOLA KUPNJA

Biste li se i vi skinuli u gaće zbog besplatnog šopinga?

07.01.2014 u 09:52

Desigual

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Giorgio Perottino

Bionic
Reading

Početak siječnja tradicionalno je rezerviran za sniženja, a modni brend Desigual svojim kupcima u Italiji ovaj put dao je doista jedinstvenu ponudu - besplatna odjeća za prvih 100 kupaca koji se u dućanu pojave odjeveni samo u donje rublje

Na prvi dan početka velikih zimskih rasprodaja, Desiqual je smislio veliko iznenađenje za kupce u Rimu i Torinu. Pa su tako za one koji su bili dovoljno hrabri i odvažni u talijanskim trgovinama pripremili velike popuste, pod uvjetom da nose samo donje rublje. Osim toga, za prvih 100 kupaca koji se u dućanu pojave odjeveni samo u donje rublje pripremili su besplatnu odjeću.

Ovakve 'Gole kupnje', koje su se pokazale jako uspješnima, Desigual organizira još od 2005. diljem svijeta. Tako je taj poznati španjolski brend svoje kupce već častio u Londonu, Tokyju, New Yorku, Madridu i Barceloni. Iz Desiguala tvrde kako je na ovakvom sniženju sudjelovalo čak deset tisuća ljudi, a idućeg tjedna kupci u Parizu će također imati priliku ugrabiti odjeću na sniženjima, a oni koji će u donjem rublju pokušati dobiti besplatnu odjeću, morat će i otrčati utrku na 100 metara.