EMILY RATAJKOWSKI

Bijela boja idealna je opcija za ljeto, a lijepoj brineti odlično pristaje

01.08.2023 u 19:09

  • +5

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: Ave Phoenix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Emily Ratajkowski, 32-godišnji model, influencerica i dizajnerica linije kupaćih kostima, uvijek je u središtu pozornosti

Nije stoga nikakvo čude da je omiljena meta njujorških fotografa baš poput street style ikona Katie Holmes, Irine Shayk, Jennifer Lawrence...

Tamnokosa ljepotica koje se mnogi sjećaju i iz kontroverznog spota 'Blurred Lines', servirala je genijalan stajling, vrlo jednostavan no tako efektan.

CASUAL POGODAK

Novi imidž sjajno joj pristaje: Emily Ratajkowski otkrila torzo i uskočila u hit tenisice

Pogledaj galeriju

Zgodna brineta ponovno je istaknula svoju kao isklesanu figuru u kombinaciji koja ne trpi nesavršenosti odlučivši se za all white opciju od glave do pete, omiljenu ljetnu modnu varijantu koju obožavaju mnoge fashionistice jer ističe preplanuli ten.

  • +3
Kultne bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Emily je ova monokromatska kombinacija koju je dopunila s kratkim crvenim topom, stajala kao salivena. Crop top dugih rukava istaknuo je zavidne trbušnjake, a spojila ga je s mikrominicom u također bijeloj i modnim klasikom - bijelim tenisicama brenda Reebok.

Sunčane naočale nadahnute stilom 90-ih i ležerna punđa dobro su se uklopili u ovaj dnevni look vlasnice uspješne linije kupaćih kostima EmRata.