VJEČNI MODELI

Bezvremenske dizajnerske cipele čija popularnost ne blijedi s godinama

25.01.2021 u 14:49

Bionic
Reading

Jednako kao i dizajnerske torbe, dizajnerske cipele smatraju se odličnom investicijom koja će vam se s godinama itekako isplatiti, posebno ukoliko odabrete model koji će uspješno prkositi aktualnim modnim trendovima. Ako nas je lik Carrie Bradshaw iz kultne serije 'Seks i grad' išta naučio, to je da dobar par cipela donosi radost i uspijeva izmamiti osmijeh na lice, a imajući ovu činjenicu u vidu, izdvojili smo nekoliko bezvremenskih dizajnerskih cipela koje vrijedi pospremiti u ormar

Znamo da moć dizajnerskih cipela vrijednih investiranja u iste ne treba podcjenivati. Ovisno o svom kućnom budžetu, trendseterice diljem svijeta drage volje investiraju u dizajnerske cipele koje se s godinama itekako isplate. Žene na dobar par cipela nerijetko potroše i više od onog što si u datom trenutku mogu priuštiti, no potpuno ih razumijemo, jer otkako je svijeta i vijeka žene su bile i ostale slabe na cipele.

Aktualna pandemija koja nas je u posljednjih godinu dana prikovala za kauče natjerala nas je da čeznemo za vremenima kada smo gradom šetali u štiklama, balerinkama i loafericama. Obuća većine žene proteklih mjeseci se svela na tenisice, no sada je vrijeme da tome stanemo na kraj.

Brojne žene ponovno su u potrazi za elegantnijom obućom, a na modnoj sceni izdvaja se nekoliko modela. Trenutno znamo da će u narednim mjesecima biti veoma popularne cipele s dodatkom masivnih lanaca kao što sugerira brend JW Anderson, dok modni stručnjaci ne prestaju brujiti o popularnosti loaferica.

Mokasinke ili popularno zvane loaferice posljednjih godina su od omražene obuće postale omiljenim jesenskim odabirom žena diljem svijeta, a još ljetos bilo je jasno kako će ove cipele biti pobjednice 2021. godine. Prema novim podacima Lysta, zaljubljenice u modu diljem svijeta provode vrijeme u intenzivnoj potražnji za ovom obućom, točnije njezinim glomaznim inačicama.

No, ima i onih koji ispred trendovskih modela prednost ipak daju klasicima. Umjesto da troše novce na trendi modele koji će već iduće sezone otići u zaborav, žene su nerijetko spremne izdvojiti više novca na kvalitetne dizajnerske cipele koje će im potrajati dugi niz godina. Na sreću, postoje sezonska sniženja koja su prava prilika da naše snove pretvorimo u stvarnost - počastimo se novim dizajnerskim mezimicama i ne oštetimo znatno kućni budžet.

Diorove J'adior slingback salonke, Malone Souliers natikače, Pradine štikle lepard uzorka, Valentino štikle sa zakovicama, prekrasne sandale s prepoznatljivom petom dizajnerice Amine Muaddi, Chanel balerinke ili klasične Manolo Blahnik salonke koje je popularizirala Carrie Bradshaw sigurno su isplativi modni ulovi zbog kojih nećete zažaliti ni sekunde.

  • +15
Dizajnerske cipele koje će se s godinama itekako isplatiti Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije