NEPROCJENJIVA VRIJEDNOST

Bez njih je svaka žena siromašna

10.09.2013 u 07:08

Bionic
Reading

Evo nekih važnih činjenica o ženskim prijateljstvima koje donekle objašnjavaju zašto su to najvažniji odnosi u životu žena

Žena koja u životu nema dobrih prijateljica siromašna je žena. To mnogi mudri ljudi znaju već odavno, a sada to sve više potvrđuje i znanost. Naime, istraživanja pokazuju da ženska prijateljstva imaju blagotvoran učinak na žene čak i kada je riječ o vrlo ozbiljnim bolestima. U čemu se krije moć ženskih prijateljstava?

Evo nekih važnih činjenica o ženskim prijateljstvima.

1.Vašim pravim prijateljicama nikada ne dosadi slušati vas kako pričate jednu te istu priču po stoti put…

2.One su navikle na sve one čudne stvari koje radite kad ste umorne, neispavane, gladne ili pijane. Njima se ne morate ispričavati nakon čudnih ispada u takvim stanjima.

3.Prijateljicama možeš reći da te ostave na miru i one se neće zbog toga naljutiti na tebe.

4.U društvu pravih prijateljica ne morate glumiti da vas zanima nešto što vas zapravo uopće ne zanima. Iznimno je oslobađajuće reći nečemu ne, a da se druga strana ne naljuti…

5.Prijateljice se za vas bore. Vaši neprijatelji su i njihovi neprijatelji. I točka!

6.Prave prijateljice bez problema vam idu kupiti test za trudnoću dok ste vi u neopisivoj drami

7.Prijateljice su uvijek na vašoj strani kada se svađate sa svojim partnerom ili bilo s kim drugim. Neovisno o tome koliko tu osobu inače vole – ako ste vi ljuti na tu osobu, i one su ljute.

8.Vaše prijateljice razumiju vašu, pa recimo… pomalo čudnu stranu osobnosti. One se ne sablažnjavaju na činjenicu da ne smijete dodirnuti prstom kisele krastavce te da vas hvata tjeskoba u prostoriji bez interneta.

9.Svaka žena treba prijateljicu-savjetnicu. To je ona bliska prijateljica koja zna točno što tražite i savjetuje vas kako da to pronađete. Ona je zapravo vaša desna ruka!

10.Prijateljice su vas vidjele u najgorim mogućim izdanjima, ali nisu to uopće doživjele kao problem. Povraćanja u opskurnim toaletima, opijanje ispod uredskog stola ili ljubljenje s debelim i ružnim muškarcem… Sve to njih nije sablaznilo i dalje vas vole.