NE PLETE ŠLAPICE

Belma Džomba uživa u bračnom životu

05.09.2010 u 16:23

Bionic
Reading

Voditeljica Belma Džomba nedavno se preselila u poljski Kielce, gdje njezin suprug Mirza Džomba igra rukomet. Mladoj i svježe udanoj Belmi Poljska se sviđa i nije joj žao što je tamo

Život u Poljskoj nimalo ne smeta voditeljici Belmi Džombi. Jedina stvar na koju se još navikava je da je tamo nemoguće ostati vani duže od dva ujutro te da se restorani zatvaraju već u 21 sat, prenosi Index.hr.

S obzirom na to da joj ne smeta često putovanje, Belma misli da je potpuno moguće da će većinu života provesti izvan Hrvatske. Ne nedostaju joj mjesta, koliko ljudi, od prijatelja do obitelji, pa barem dvaput mjesečno posjeti rodnu Rijeku, priznala je voditeljica za Index.hr.

S Poljacima najčešće razgovara na hrvatskom jer slabo pričaju engleski i iako je većinu vremena sama, nije joj dosadno jer pokušava učiti i završiti pravo. Sa suprugom puno putuje po Poljskoj kako bi je što bolje upoznali dok su tamo, prenosi Index.hr.

Belma je trenutačno između poslova i uživa, prema vlastitim riječima, u savršenom braku, no ukoliko se ne pojavi nešto novo, neće biti zadovoljna jer priznaje da nije tip žene koja može biti samo kućanica i majka. Bez obzira na mnoge lažne glasine o njenoj trudnoći, mlada voditeljica nije sigurna je li spremna već imati djecu, navodi Index.hr.