FASHION GURU

Barbara izgleda kao Heidi, al' ne Klum, već ona koja u dindrlici trči niz Alpe

  • 29.05.2017 u 13:23

  • Bionic
    Reading

    Glamurozni Storyjev godišnji party okupio je brojna imena s društvene scene, pa je i crveni tepih bio zanimljiviji nego inače. Fashion Guru pozabavio se, za početak, najgorim izdanjima te večeri

    Na partyju sezone je, kao i svake godine, bio jedan veliki modni ćušpajz, a svi ga mi zbog toga i volimo. Tu si poznati daju oduška i pokušavaju biti, ajmo reći, elegantni.

    Osim svih tih silnih puca čipkarica koje su hodile crvenim tepihom, ove godine još je pristiglo i blještavilo, tako da je kombinacija tila, čipke i šljokica bila i više nego obožavana te večeri.

    Barbara Nola je jedna od njih, a sigurno joj je netko rekao da je ta kombinacija zicer, pa je na kraju ispala Heidi, al' ne mislim sad na Klum, već na onu koja u dindrlici trči niz Alpe.

    Pjevačica Neda Parmać se malo pogubila po putu, mislila je da je na rodnoj grudi i da ide na kafu.

    Kod Ecije Ojdanić Skoko se stvarno potrudio i pokušao uklopiti više vrsta čipki. Možda bi bilo bolje da ipak ostane barem na dvije.

    Ovu kreaciju na Katarini Baban ne treba posebno ni komentirati, to je idealna haljina za djeveruše, a znamo da mladenke baš i ne vole da djeveruše izgledaju bolje od njih samih.­­­­­­ U ovome neće sigurno…