NICKY HILTON

Balerinke tako dobro izgledaju uz ovaj model traperica, a njih ili obožavate ili ne podnosite

03.04.2024 u 14:26

  • +3

Nicky Hilton Rothschild

Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Uvijek pomnu dotjeranu Nicky Hilton Rothschild nemoguće ne primijetiti u šetnji ulicama New Yorka

Majka troje djece, koja je udajom za Jamesa Rothschilda ušla u tu moćnu i bogatu obitelj, veliko je modno nadahnuće zahvaljujući svojim cool outfitima.

Mlađa sestra Paris Hilton, 40-godišnja dizajnerica i model, njeguje ženstven i profinjen modni stil, stoga nimalo ne čudi to da su njezini stajlinzi redovito na meti zaljubljenica u modu.

  • +14
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nicky je bila magnet za poglede u još jednom cool stajlingu za koji je zaslužila samo najbolje ocjene, a uključuje jedan od najpopularnijih modela obuće koji se vratio na modnu scenu u velikom stilu. Riječ je naravno o balerinkama, koje je u 2000-ima popularizirala Kate Moss, a ova udobna, slatka i bezvremenska obuća ove će sezone vladati gradskim ulicama i instagramskim profilima.

Klasične crne balerinke omiljena su opcija za sve one koji vole ravnu obuću, no nisu ljubitelji loaferica ili tenisica, a ne žele nositi ni cipele na petu.

Nicky je crne kožne balerinke odlično uklopila u svoj outfit. Upečatljiv kaput s uzorkom leoparda spojila je s crnom dolčevitom i crnim skinny hlačama, a njih ili obožavate ili ne podnosite. No jedno je sigurno - balerinke i skinny traperice itekako se vole.

Ovo elegantno izdanje sa zanimljivim twistom nadogradila je sunčanim naočalama retro stila i još jednim zgodnim detaljem za situacije kad kosa odbija poslušnost - crnim rajfom.