ARENA CENTAR

Atraktivne hostese plijenile pozornost posjetitelja Auto Weeka

11.05.2013 u 15:16

Bionic
Reading

Mnoštvo posjetitelja posjetilo je u petak Arena Centar povodom trećeg izdanja Zagreb Auto Weeka! Raznolika ponuda auto brandova privukla je pozornost muške, ali i ženske populacije koja je s znatiželjom promatrala sve izložene automobile

Posebnu pažnju, posebice onu muške publike, privukle su i prekrasne hostese Zagreb Auto Weeka koje su spremno pozirale ispred fotoaparata.

Hrvatskoj publici premijerno je predstavljen novi model Mercedes-Benz E klasa, a obožavatelji ovog branda uživali su u zaista impresivnoj predstavi ove premium marke, posebice se istaknula nedavno predstavljena CLA klasa.

Posjetitelji su razgledavali mnoge novitete iz svijeta auto industrije predstavljene na ovogodišnjem Auto Weeku, poput novog Opelova gradskog šarmera – Adama. Poglede prisutnih plijenio je i Nissanov Juke Nismo te novi model Citroën C3, kao i izuzetno atraktivan Citroën DS3 Cabrio. Ljubitelji jurilica uživali su i u dobro poznatim modelima poput Subarua, Porschea te Chevrolet Camara.

Kako je prioritet vožnje - sigurnost, posjetitelji će i tijekom vikenda, osim razgledavanja limenih ljubimaca, moći isprobati HAK-ov simulator prevrtanja te se uvjeriti zašto je korištenje sigurnosnog pojasa bitna značajka.

Također, moći će uživati u čarima go-karta te posebnom showu na motociklima koji će pripremiti hrvatski stunteri!

Svratite i uživajte u ovoj nezaboravnoj automobilskoj priredbi u Arena Centru!