ZAVODLJIVO I ŽENSTVENO

Atraktivna Belen Rodriguez u najpoželjnijim komadima sezone

09.03.2016 u 10:49

  • +3

Atraktivna Belen Rodriguez zvijezda je nove Marciano kampanje

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

U novoj kreativnoj Guessovoj kampanji glavu ulogu ima ljepotica argentinskih korijena – Belen Rodriguez. Kampanja je snimljena na atraktivnoj lokaciji sunčane Kalifornije u koju se idilično uklopila i njena prirodna ljepota

Pod redateljskom palicom kreativnog direktora Paula Marciana, ljepota i besprijekorna silueta Belen Rodriguez u potpunosti zaokuplja pažnju gledatelja, a poznati talijanski fotograf Joseph Cardo zaslužan je za ove očaravajuće portrete istinske ljepote.

Prave proljetne boje kombinirane su s jarkom svjetlošću žute i toplim narančastim tonovima te primjesama nebesko plave zahvaljujući kojima kampanja donosi istinski Guessov duh.

Nova kolekcija Marciano za proljeće obogaćuje svaki ormar s najpoželjnijim komadima sezone čime je seksipilan look zagarantiran. Suptilni detalji i senzualna čipka bude maštu te vladaju novom kolekcijom, dok za odvažne dame donosi i elegantne modele poput uvijek modernog crnog odijela. Od boja prevladavaju nijanse breskve, fuksije i koraljna crvena, a duge haljine, olovka-suknje i romantične bluze odličan su izbor za predstojeće proljetne dane, a garantiraju ženstven izgled.