Tako se to radi

Anja Alavanja Viljevac pokazala kako istaknuti figuru omiljenim komadima od trapera

15.05.2023 u 13:20

Bionic
Reading

U još jednom uspješnom stajlingu blistala je novinarka i voditeljica Anja Alavanja Viljevac koja je istaknula vitku figuru u šetnji Dubrovnikom

Novinarka i voditeljica Anja Alavanja Viljevac još je jednom zadivila vitkom figurom i dojmljivim stajlingom u skladu s najnovijim trendovima.

U opuštajućoj šetnji Dubrovnikom u kojem je uživala tijekom vikenda, odjenula je zavidnu modnu kombinaciju koju su sačinjavala tri komada od trapera.

Naime, prelijepa 40-godišnjakinja nosila je vrlo trendi cropani top nalik grudnjaku te omiljeni proljetni komad traper jakne, a look je zaokružila modernim trapericama širokog kroja. Stajling je zaokružila efektnim sunčanim naočalama crvenih okvira, crnom torbicom s metalnim naramenicama te zlatnim lančićem s dva privjeska.

Ovime je istaknula svoju zadivljujuću liniju zbog koje su se neki u komentarima pitali kako joj uspijeva izgledati kao da ima 25 godina.

  • +3
Anja Alavanja Viljevac Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Srećom, na ovo pitanje Anja Alavanja Viljevac nedavno je ponudila odgovor, otkrivši kako je i nakon treće trudnoće uspješno vratila liniju.

'Nakon svakog poroda vratila sam se na staru kilažu u mjesec dana. Za to je, osim gena, zaslužan stil života. Uz troje djece, odmaranje i sjedenje su luksuz, a uz to sam ljubiteljica kretanja i zdravih obroka', rekla je nedavno.