OD ROKERICE DO PRINCEZE

Angelina Jolie slavi 45. rođendan: Evo kako se stil jedne od najzgodnijih žena u Hollywoodu mijenjao tijekom godina

04.06.2020 u 06:19

Bionic
Reading

Stil Angeline Jolie itekako se mijenjao. Kada se tek pojavila u Hollywoodu, slavna ljepotica punila je modne rubrike medija zahvaljujući svom seksi rokerskom stilu. Paralelno kako se razvijala njezina karijera, Jolie je mijenjala svoje modne preferencije. Zahvaljujući svojim elegantnim i seksi odjevnim kombinacijama, u kojima se pojavljivala na crvenom tepihu, proglašena je jednom od najseksi žena svijeta i ikonom stila, a danas, kada je ostvarena kao majka, slavna ljepotica najradije poseže za jednostavnim i čistim linijama

Film 'Hakeri' (1995.) donio joj je prvu glavnu ulogu, pohvale glumačkom umijeću i Jonnyja Leeja Millera, s kojim se vjenčala u nekonvencionalnoj vjenčanici sastavljenoj od crnih kožnih hlača i bijele majice, na kojoj je vlastitom krvlju bilo ispisano Millerovo ime. Od pojavljivanja na premijeri 'Hakera', kada ju je publika upoznala kao ekstravagantnu buntovnicu, prošlo je 25 godina, a njezin se stil otada znatno promijenio.

Angelina Jolie 4. lipnja slavi 45. rođendan, a njen današnji stil možemo opisati riječima 'damski' i 'bezvremenski'. Holivudska ljepotica prošla je nekoliko faza u svome odijevanju, od rokerske kulerice, preko seksi zavodnice, do prave princeze.

Njezin svakodnevni stil odijevanja u pravilu se znatno razlikuje od njezina odijevanja za crveni tepih. Angelina je privatno vrlo ležerno odjevena. U svom ormaru ima bezvremenske komade poput traperica, minimalističkih haljina i balerinki, ali i pregršt predimenzioniranih tunika i kardigana kojima skriva svoju krhku figuru.

  • +47
Kako se mijenjao stil Angeline Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters/EMPICS / PA Images

No kada se upale svjetla kamera i blicevi fotoaparata, Angie se pretvara u pravu princezu iz bajke. Lijepa glumica se crvenim tepisima prošetala u nebrojeno fantastičnih stajlinga, od kojih su neki i dandanas ostali upamćeni kao najbolja modna izdanja s prestižnih dodjela nagrada.

Kada se osvrnemo na sve dosadašnje stajlinge lijepe Jolie, sa sigurnošću možemo reći da ova legendarna glumica ne zna za pogreške.