PRAVA KLASIČARKA

Angelina Jolie ne izlazi iz omiljenog proljetnog komada koji modnim ovisnicama nikad neće dosaditi

30.03.2021 u 18:52

Bionic
Reading

Angelina Jolie, po mnogima jedna od najljepših glumica u Hollywoodu, najbolje se osjeća u minimalističkim kombinacijama

Slavna 45-godišnjakinja poznata je po svojim klasičnim modnim stajlinzima u kojima prevladavaju neutralne boje poput bež, bijele, crne...

Modne ekstravagancije iz 90-ih po kojima je se mnogi sjećaju danas lijepu humanitarku više ne zanimaju te je sad isključivo viđamo u elegantnim izdanjima.

Ova prelijepa brineta osvaja vrhunskom elegancijom pa su je fotografi ulovili u omiljenom proljetnom komadu koji obožavaju fashionistice. Riječ je o baloneru s kojim, kad su u pitanju, stajlinzi za prijelazno razdoblje poput proljeća ili jeseni, nema greške.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvijezda filma 'The Lara Croft: Tomb Raider' ponovno je pokazala svoj osjećaj za stil u dva izdanja za koja je zaslužila čistu peticu. Isti baloner duljine ispod koljena vješto je iskombinirala u bijeloj i crnoj varijanti.

Angelina je oba puta bila utjelovljenje elegancije. Hlače, top i natikače u bijeloj boji uvijek dobro izgledaju u kombinaciji s bež balonerom, a ništa manje uspješan nije bio ni all black stajling.

U jednom je ranijem intervjuu, slavna ljepotica iza koje je mučni raspad braka s Bradom Pittom s kojim ima šestero djece, izjavila kako u svojoj garderobi voli imati kvalitetne komade koje nosi godinama.

'Investiram u kvalitetne komade koje nosim dok se ne raspadnu. Čizme, dobar kaput, torba... Te stvari ne mijenjam tako često. To je moj pristup', rekla je Angelina za britanski Vogue.

Dodala je i kako joj je to bitno i zbog načela održivosti o čemu se sve više priča u modnom svijetu.