LEŽERNO IZDANJE

Amal Clooney kakvu još nismo vidjeli: Uskočila u kožne hlače i stajlingom parirala legendarnoj Cindy Crawford

20.01.2022 u 11:01

Bionic
Reading

Nakon što je snimanje njegovog novog filmskog projekta u Australiji prekinuto zbog koronavirusa, George Clooney vratio se u SAD, a što je potvrdio dolaskom u poznati restoran Nobu u Malibuu u pratnji supruge Amal

Dežurni paparazzi jedva su dočekali snimiti poznati holivudski par kojemu su društvo na večeri činili dobri prijatelji i supružnici, Rande Gerber i Cindy Crawford.

Iako se rijetko pojavljuje u javnosti, 43- godišnja odabranica Georgea Clooneyja privlači pozornost gdje god se pojavi, što je i ovoga puta bio slučaj. Za večeru s Georgeom i prijateljima, Amal Clooney kreirala je pomalo netipično izdanje za svoj sofisticirani stil odijevanja.

Uz crnu majicu s prozirnim detaljima kombinirala je pastelno žutu jaknu od brušene kože, a kojom je vješto razbila dominaciju crne boje, dodatno istaknute modelom kožnih hlača visokog struka i gležnjača s potpeticom.

Sličan modni pristup imala je i legendarna Condy Crawford na večeri se pojavivši u crnim komadima s naglaskom na kožnim hlačama, a koje je naglasila klasičnim kaputom u boji devine dlake.

  • +9
Kaputi na sniženjima Izvor: Promo fotografije / Autor: promo