UZ ŽENSKU PODRŠKU

Aleksandar Stanković pravi je mačo tip

12.01.2011 u 09:49

Bionic
Reading

Na premijeri novog filma kultnog britanskog redatelja Mikea Leigha, u društvu svoje lijepe odabranice pojavio se i urednik i voditelj emisije 'Nedjeljom u dva'

U Cinestaru je započeo program prikazivanja festivalskih filmova u sklopu kojeg je održana premijera britanskog filma 'Još jedna godina' redatelja Mikea Leigha. Zainteresirani za novi uradak legendarnog redatelja pojavili su se Slavica Knežević Nera Stipičević, Vanna, Vedran Mlikota, Aleksandar Stanković i Zrinka Cvitešić koja je ujedno bila voditeljica i domaćica predstave.

Urednik i voditelj emisije 'Nedjeljom u dva', na premijeru je stigao u društvu svoje lijepe nevjenčane supruge Željke Crnogaj s kojom ima jednogodišnju kćerkicu Unu. Par je uživao u crnohumornoj drami o životu bračnog para koji je pun uspona i padova te kroz druženje s njihovim nesređenim prijateljima otkrivaju koliko je tko od njih sretan ili ogorčen. Prije same projekcije Stanković je zasladio doživljaj sladoledom Macho, a njegova se odabranica odlučila za kokice – puno klasičniji odabir za relaksaciju u zimskoj filmskoj večeri.