MOTOKHANA

Air Craft Robbieja Maddisona, luđe od najluđeg!

14.02.2013 u 12:46

Bionic
Reading

Sigurno ste se pitali što još nedostaje Robbieju Maddisonu nakon što je skočio na Slavoluk pobjede, preskočio najveću fontanu u Las Vegasu, Korintski kanal i nogometno igralište, a onda i glumio Jamesa Bonda na motociklu u Skyfallu? Pa, donedavno mu je nedostajao samo Ken Block…

Kako? Otkud? Zašto baš on? Prvo, Ken Block je čovjek neupitne vozačke vještine. Ono, majstor, šef i to. No njegov šoferski skill je ništa u usporedbi s nosom za show. Njegov DC uključio je u tim najluđeg freestyle motciklista današnjice, legendarnog Maddoa, a rezultat je jedan od najbolesnijih moto videa ikad snimljen.

Zajedno, Blockov DC Moto Team Works i ludi Australac otišli su na napušteni aerodrom (u biti, groblje vojnih aviona) u Tucson usred Arizone i snimili svoju dirt verziju motokhane. Gymkhane, je li, samo s motociklom. Ono što Ken Block radi u Fiesti, Robbie Maddison je izveo na motociklu za motocross. I još ponešto. Block, naime, ne može voziti na jednom kotaču, dočim Maddison praši malo po stražnjem, malo po prednjem.

Block ne može ni skočiti s rampe od 30 metara niti whipati preko golemog DC-3 zrakoplova. Uostalom, kliknite na video. I nemojte misliti da ste među prvima. U prvih 48 sati od objave Air Craft je nakupio više od pola milijuna gledanja.

Robbie Maddison's Air.Craft