novo ruho

Adidasov kultni model tenisica osvanuo u elegantnom izdanju, savršen su izbor za svaku prigodu

22.05.2024 u 14:32

Bionic
Reading

Kultni model Adidas tenisica Stan Smith doživio je pravu preobrazbu. U suradnji s japanskim diktatorom trendova Shinsukeom Nakadom klasične tenisice transformirane su u sofisticiranu svečanu cipelu. Obožavatelje tenisica sada će biti nemoguće uvjeriti da tenisice nisu cipele za baš svaku prigodu

Negdje između formalnih cipela i lifestyle tenisica nalaze se Nakadine Adidas Stan Smith Lux cipele. Ovaj model Stan Smith tenisica - usput rečeno, Nakadin omiljeni adidasov model - odstupaju od standardne čvrste kože i mjesto ustupaju raskošnoj antilop kože na gornjem dijelu. Rezultat je istinski luksuzan izgled, vjeran imenu modela.

Stan Smith Lux uz to ima kremaste kožne obloge poraćene čvrstom gumom na potplatima. Naposljetku, Nakadine baršunaste tenisice prekrivene su odvojivim preklopima s resicama - mrvica otmjenosti za još istaknutije dotjeran izgled. A tu su i praktični dodaci, poput vezica na izvlačenje.

Nakadine tenisice Stan Smith Lux čak dolaze u relativno mirnim, zemljanim bojama: crnoj i smeđoj. A upravo su to najčešći izbor boja za svečane cipele. U svakom slučaju, Stan Smith Lux stvorene za najrazličitije prigode i savršeno se snalaze u brojnim ulogama, bilo da se radi o udobnim tenisicama za van, lijepim svečanim cipelama ili kombinaciji svega toga.

Inače, Nakada je vrlo zaposlen čovjek. Vodi poznate modne marke kao što su Beams i Daiwa Peier 39, kao i Vansova najnovija kolekcija Tokyo Design Collective, a također vodi i svoj vlastiti brend Unlikely. U isto to vrijeme ovaj dizajner 'posuđuje' svoj čarobni 'dodir' preobražavajući američke klasike s modernim prizvukom te s brendovima kao što su Adidas i The North Face ima izvrsnu suradnju.

Nakadina varijanta tenisica Adidas tenisica pod imenom Stan Smith Lux trebala bi stići 22. svibnja na prodajna mjesta Adidasa i druge odabrane prodavača, a uz ove luksuzne tenisice druženje s dečkima i prisustvovanje svečanoj večeri u istom potezu nikada nije bilo lakše.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr
sve osim nogometa