Auto zona START, PREMIUM I EUROPA

HAK lansirao nove, bogatije sustave članstva

Hrvatski autoklub (HAK) predstavio je danas nove sustave članstva - Start, Premium i Europa, kojim će vozačima učlanjenim u nacionalni autoklub omogućiti veće pogodnosti i prava te osigurati veću mobilnost na putovanjima u zemlji i inozemstvu

Novi članski paketi dio su HAK-ove strategije modernizacije radi približavanja standardima najrazvijenijih europskih autoklubova, povećanja članstva sa 173.000 članova, tj. 8,5 posto vozačke populacije na europski standard od 20 posto vozača učlanjenih u nacionalni autoklub, rečeno je danas na konferenciji za novinare u središnjici HAK-a.

Tako Start paket za godišnju članarinu od 200 kuna uključuje sve usluge popravka i prijevoza unutar Republike Hrvatske te posebne pogodnosti kao što su 15 posto popusta na kasko, nagrade za vjernost, popusti na putovanjima te popusti na kupnju putem internetske stranice.

Optimum paket po godišnjoj članarini od 300 kuna, uza sve pogodnosti Start paketa, uključuje i uslugu zamjenskog automobila ili smještaja diljem Hrvatske.

Europa paket za godišnju članarinu od 500 kuna, uza sve pogodnosti Optimum paketa, uključuje i mogućnosti popravka, prijevoza, zamjenskog automobila ili smještaja u svim europskim zemljama.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: