Auto zona BRZI I OPASNI

Najagresivniji vozači upravljaju BMW-om

  • Autor: I. Ć.
  • 13.10.2010 11:41:04
  • 13.10.2010 10:19:36

Svaki drugi Britanac barem jednom u svojoj vozačkoj karijeri doživio je neugodnost od vozača BMW-a, pokazala je to anketa koju je internetska stranica za usporedbu osiguravajućih društava, gocompare.com, provela na uzorku od 3.000 ispitanika

Vozači BMW-a uvjerljivo su pretekli takozvane vozače bijelog kombija, a na trećem i četvrtom mjestu po agresivnosti za upravljačem nalaze se vozači Audija i Forda. Devet od deset ispitanika muškarce smatra agresivnijim vozačima od žena, 17 posto ispitanika priznalo je da su u zadnjih sedam dana imali neugodnost s drugim sudionikom u prometu, a 65 posto ih tvrdi da se, unutar sat vremena, u prometu suočavaju s barem jednim agresivnim vozačem.

Najopasniji oblici izražavanja agresivnosti za britanske je vozače vožnja na neposrednoj udaljenosti (58 posto), oduzimanje prednosti (40 posto) i prebrza vožnja (39 posto).

Nedavno provedeno ispitivanje ni kod nas nije pokazalo bolje rezultate, a popis najopasnijih britanskih vozača prema marki vozila možete pronaći u nastavku.

10 najagresivnijih vozača:

1. BMW
2. White van
3. Audi
4. Ford
5. Land Rover
6. Kamion
7. Opel
8. Range Rover
9. Volkswagen
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: