GORE NEGO PJEŠKE

Automobili u kojima ne treba doći na prvi spoj

05.02.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Koliko puta ste čuli da je prvi dojam najvažniji? Neovisno o tome je li riječ o razgovoru za posao, upoznavanju novih osoba ili iznajmljivanju stana, prvi dojam je onaj jezičac na vagi koji će prevagnuti na jednu od strana prilikom donošenja odluka

Prvi dojam još je važniji kad su u pitanju spojevi. Tada sve postaje bitno, stvari koje su nam se prije činile zanemarive sada su velike k'o kuća: hoće li joj se svidjeti naša frizura, cipele koje nosimo, jeftini parfem koji smo kupili u dućanu s namirnicama, smrdi li nam iz usta...? Zapravo, vrijeme provedeno u deliriju neodlučnosti proporcionalno je onom koliko nam se sviđa djevojka s kojom se nalazimo.

Prava je nesreća stoga što većina tipova potom potpuno zaboravi na ono što djevojke vrlo često prvo vide kada dođete po njih – automobil.

Vjerovali ili ne, nije bitno samo je li vaš automobil prljav ili čist, nov ili star, velik ili malen, mnogo je bitnije ono što on o vama govori, koliko odgovara onom za što se predstavljate i hoće li otkriti nešto što možda pokušavate sakriti.

Stoga u fotogaleriji koju donosimo u nastavku donosimo pregled automobila u kojima se nikako ne biste trebali pojaviti na prvom spoju, naravno, ako vam nije cilj na kraju večeri dobiti odbijenicu