Auto zona ZLU NE TREBALO

Kako iskočiti iz automobila i odšetati u suton

  • Autor: N. N.
  • 18.6.2010 13:26:03
  • 18.6.2010 13:16:59

Postoji više od 200 razloga (toliko otprilike ima kostiju u odraslom ljudskom tijelu) zašto iskakanje iz automobila nije u jednakoj mjeri popularno kao, primjerice, iskakanje iz zrakoplova. Agonija, bol, porezotine, ogrebotine, frakture i krvarenja (vanjska i unutarnja), pa čak i smrt dodatan su razlog zašto ovo ne biste trebali pokušavati kod kuće. Osim u slučaju krajnje nužde, naravno

Zašto bi itko pri zdravoj pameti pokušao iskočiti iz automobila, sigurno se pitate. Nekoliko je racionalnih razloga, a zna se naći i pokoji iracionalni - poput genijalca koji je iskočio iz automobila jer mu je žena kvocala.

Odabir manjeg zla svakako je najbolji motivator. Uzmimo za primjer da ste se zamjerili krvoločnim mafijašima koji vas u prtljažniku automobila odvoze u nepoznatom smjeru. Ne treba biti scenarist Sopranosa da biste znali kako će ova priča završiti. Ili su vas oteli dileri organima zato što vaša jetra savršeno odgovara nekom bogatom alkoholičaru, a možda su, iz nekog nama neobjašnjivog razloga, otkazale sve kontrole na automobilu koji hrli prema 1.542 metra dubokoj provaliji. Kako god bilo, složit ćete se, iskakanje iz automobila bolje je od čekanja alternativnog ishoda.

Temu o iskakanju iz automobila u cijelosti pročitajte na SuperMenu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: