Auto zona COOPER S PROTIV 911-ICE

Mini izazvao Porsche na dvoboj

  • Autor: I. Ć.
  • 8.6.2010 16:05:07
  • 8.6.2010 10:46:25

U Miniju su odlučili iskoristiti moć medija kako bi izazvali Porsche na dvoboj. Najveće iznenađenje je da u Porscheu čak razmišljaju o tome da prihvate izazov

Mini je Porsche izazvao koristeći kampanju na Facebooku i cijelu zakupljenu oglasnu stranicu u New York Timesu. Ogled Mini Coopera S i Porschea 911 Carrere S trebao bi se odigrati 21. lipnja, a zasad nije poznato na kojoj stazi će doći do ogleda te koji će se vozači naći za upravljačima.

Obzirom na razliku u snazi, Cooper S razvija 175 KS, dok 911-ica raspolaže sa 385 KS, sumnjamo da Mini ima bilo kakve šanse protiv Porschea na ičem osim karting staze gdje bi do izražaja mogla doći Cooperova niža masa.

Ukoliko Porsche pobjedi, predsjednik Minijeve američke podružnice i bivši Porscheov izvršni direktor u SAD-u Jim McDowell obećao je na iduću javnu prezentaciju odjenuti majicu s natpisom – 'Porsche je brži od Minija'.

'Porsche ima više osvojenih trkaćih naslova od ijednog drugog proizvođača – 28.000', rekao je Porscheov menadžer za odnose s javnošću Steve Janisse te zaključio: 'Možda bismo trebali uknjižiti 28.001.'  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: