NEZAMJENJIVO SREDSTVO

Nalazi li se ljepljiva traka i u vašem prtljažniku?

17.05.2010 u 11:44

Bionic
Reading

Svemoguće ljepljive trake kod nas možda i nemaju takav kultni status za kratkoročno rješavanje težih problema kao što je to slučaj s one strane Velike bare, no nakon što smo odgledali posljednju epizodu američkih razbijača mitova ne možemo se ne zapitati – zašto je tako

Trojac 'Mythbustersa' Discovery Cahnnela ljepljive je trake podvrgnuo ekstremnim testovima. Ljubiteljima automobila vjerojatno će biti interesantni onaj u kojem su, koristeći samo ljepljive trake, sastavili razbijeni automobil, a potom testirali njegovu izdržljivost, kao i test u kojem su pokušali onemogućiti automobil u kretanju lijepeći ga ljepljivom trakom za rasvjetni stup.

Ako vam sve to ne zvuči dovoljno ludo, kao ultimativni test pokazao se pokušaj zaustavljanja automobila koji se kreće brzinom od gotovo stotinu kilometara na sat korištenjem zida izrađenog isključivo od ljepljive trake.

Gdje počinju, a gdje završavaju mogućnosti ljepljive trake te razloge zbog kojih bi ona trebala postati dio inventara vašeg prtljažnika, možete pogledati na video isječcima koje donosimo u nastavku.