Auto zona KARMA

Ukradena Honda učiteljici vraćena sa snažnijim motorom

  • Autor: I. Ć.
  • 28.4.2010 9:17:00
  • 28.4.2010 1:12:14

Kradljivci automobila najčešće odabiru visokoserijska vozila jer ih je najlakše prodati u dijelovima te im je najteže ući u trag. Upravo to su njujorški policajci rekli učiteljici Amandi Pogany kada je prije tri godine ukradena njena Honda Accord

Ipak, da i nesretne priče katkad imaju sretan završetak, dokazuje upravo ovaj slučaj. U raciji na sumnjivu mehaničku radionicu policija je zaplijenila čitav niz vozila, između ostalog i Hondu Accord iz 1996. kojoj je bio uklonjen broj šasije. Analizom dijelova policajci su uspjeli ući u trag izvornom vlasniku te je automobil vraćen učiteljici s nekoliko bitnih razlika.

Kupac koji je od kradljivaca preuzeo automobil zamijenio je motor, snažnijom VTEC-jedinicom, automatski mjenjač ručnim te je na automobil montirao aluminijske naplatke, čime je znatno povećao vrijednost vozila.

31-godišnja učiteljica koja se trenutno bori s birokracijom kako bi dobila novi broj VIN i ponovno registrirala vozilo priznala je da  automobil još nije vozila. Nije, naime, još naučila voziti automobil s ručnim mjenjačem.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: