Auto zona DOK-ING XD

Drugo priznanje za prvi hrvatski električni automobil

  • Autor: tportal.hr
  • 22.4.2010 16:11:50
  • 22.4.2010 15:08:28

Mreža za razvoj i kreativnost – udruga MRAK jučer je u Muzeju za suvremenu umjetnost u Zagrebu uručila Nagrade za kreativnost i inovativnost 2010.

Kao najkreativniji projekt i program koji primjenjuje kreativnost u poslovnom sektoru koji prikazuje drukčije obrasce razmišljanja i potiče primjenu kreativnosti u korporativnom djelovanju nagrađen je projekt XD-a zagrebačke tvrtke DOK-ING, svjetski poznate po proizvodnji robotskih sustava za razminiranje i vatrogastvo. Vjekoslav Majetić, direktor Dokinga i glavni kreator XD Concepta proglašen je tom prilikom našim najkreativnijim i najinventivnijim menadžerom koji je upravljanjem postigao kvalitativne i kvantitativne promjene koje su dovele do značajnih učinaka u poslovanju.

Ovo je drugo veliko priznanje XD-u. Prije nekoliko dana, ovaj projekt dobio je i Priznanje Agencije za promicanje izvoza i ulaganja RH koju je Dokingu uručila predsjednica Vlade RH, Jadranka Kosor, ističući da je ono i izraz podrške Vlade ovome projektu.

Zahvaljujući se na nagradama za kreativnost, Vjekoslav Majetić istaknuo je kako one Dokingovom projektu elektromobila dolaze u pravo vrijeme i da su znak prepoznavanja kvalitetnog programa koji dobiva sve širu društvenu afirmaciju te da su dobar znak novih pozitivnih promjena u hrvatskom društvu i gospodarstvu, u sklopu kojih će početak proizvodnje prvog hrvatskog automobila imati značajnu ulogu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: