Auto zona ŽESTOKI KUPE

Fotografije Audija RS5 procurile prije premijere u Ženevi

  • Autor: I. Ć.
  • 22.2.2010 13:19:57
  • 22.2.2010 12:49:18

Prinova iz Audijevog odjela Quattro neće ugledati svjetlost fotografskih bljeskalica prije otvorenja ženevskog autosalona za tjedan dana, no zato su fotografije automobila već iskliznule na internet

Premda smo još uvijek u mraku po pitanju motorizacije, možemo očekivati da će RS5 Coupe nadmašiti mogućnosti fanovski obljubljenog RS4. Razloga je više, a jedan od najistaknutijih odnosi se na modularnu platformu B8 kojom je motor pomaknut iza prednje osovine u cilju boljeg rasporeda mase.

Zasad možemo uživati tek u fotografijama obzirom da iz sportskog odjela proizvođača s četiri prstena nisu procurili i tehnički detalji.

Pretpostavlja se da će RS5 imati više od 420 KS, koliko je razvijao atmosferski V8 iz RS4, i manje od 571 KS, koliko razvija V10 u modelu RS6. Nepoznanica je također i hoće li Audi upotrijebiti dorađeni V8 ili biturbo punjeni V6, no zato je sigurno da će papreni kupe iz Ingolstadta dobiti integralni pogon Quattro te da spada u iščekivanije modele ovogodišnje izložbe u Ženevi.

audi

audi
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: