tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+14
Pula
+15
Rijeka
-
Zadar
+11
Split
+16
Dubrovnik
+14

NEHOMOLOGIRANA VERZIJA

BMW ipak napravio Z4 M za privatne momčadi

Kao što smo već prije pisali, BMW je s posljednjom inkarnacijom Z4 najavio da neće napraviti i M-izvedbu popularnog roadstera. Ipak, Bavarce to ne sprečava da se poigravaju tom idejom

Datum objave:
22.12.2009 11:49

Zadnja izmjena:
22.12.2009 12:25

Vezane teme

BMW je najavio da će privatnim kupcima od iduće godine biti dostupan Z4 GT3 s motorom V8 iz trkaćeg modela M3 GT2. Ovaj atmosferski četverolitreni motor razvija 480 KS te ih na stražnju osovinu prenosi putem šesterostupanjskog sekvencijalnog mjenjača.

Zahvaljujući trkaće kalibriranom ABS-u i kotačima s centralnim zaključavanjem Z4 GT3 moći će se natjecati u FIA GT3 europskom prvenstvu, Internacionalnom GT prvenstvu, ADAC GT Mastersu i pojedinim 24-satnim utrkama izdržljivosti.

Kao što se da iščitati iz navedenog, Z4 GT3 neće biti homologiran za cestovnu uporabu. Automobil će privatnim momčadima biti dostupan od sredine iduće godine po cijeni od 298.000 eura.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr