Auto zona SERIJSKI KAMAL?

SUV iz Alfe uhvaćen bez kamuflaže

  • Autor: I. Ć.
  • 11.12.2009 12:53:59
  • 11.12.2009 11:18:52

Samo prije nekoliko dana mediji su prenijeli vijest da izvršni direktor grupe Fiat Sergio Marchionne planira reviziju Alfe Romea nakon koje će biti odlučeno hoće li proizvođač iz Milana nastaviti razvoj suradnjom s Chryslerom ili će mu sredstva za daljnja ulaganja biti uskraćena

Stoga nas pomalo zbunjuju fotografije SUV-a s Alfinim znakom koji je bez ikakve kamuflaže uhvaćen u neposrednoj blizini Alfinog centra Pomigliano d'Arco u Napulju. Da nije riječ o kakvom zahvatu u Photoshopu, unatoč puntovskim svjetlima, na znanje nam daju sjene i odsjaji koji odgovaraju ostatku fotografije te ovu zagonetku čine još većom.

Još davne 2003. Alfa nam je na autosalonu u Ženevi predstavila konceptni SUV Kamal. O automobilu se kasnije nije mnogo pričalo, no Alfini planovi koji su nedavno procurili na internet otkrili su da proizvođač iz Milana planira automobil nazvan C X-Over u 2010.

Doduše, isti plan govori i da smo ove godine trebali dočekati novi 169, što se još nije dogodilo, premda je 2009. na izmaku.

CC

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: